At Investere I Skræddersyede Spisestue Møbler Vil Være Godt Brugte Penge – Møbler

formålet med denne artikel er at give et overblik over design og konstruktion af en isoleret og aircondition bygningen er egnet til brug som et hundehus, storage shed, musik øvelokale, eller en children ‘ s playhouse. Jeg ønskede også at indarbejde en af de gamle kat ‘ s skrabe indlæg i udformningen af det kammer, som en simpel måde at gøre det til en aktivitet, center for vores katte. Jeg forlod platformen på den gamle kradsetræ som en solid base til at skrue ind i ikke kun at gøre de cubbyhole solid og stiv, men også for at danne en solid og stiv base for at bolt katten træet som en praktisk og sikker måde at udvide højden af kat træ.

under alle omstændigheder, at der er lavet et kammer til din kat eller tilpasset en egnet og fast skab, som en base for at udvide din kat træ de to skal være solidt boltet sammen. Du behøver ikke at gøre din egen kat, skab til dette formål, kan du bruge eller tilpasse gamle (second-hand) stykke af møbler, der er egnede; eller du kunne gøre, som jeg gjorde, og lave en skræddersyet cubbyhole for dine katte-katte elsker at skabe). Jeg kan ikke tænke på en lettere og sikrere måde at hæve højden af et beskedent kat træet andre end sikkert at bolte den til en base skabet, forudsat at skabet er bredere og bredere end katten træet til at vedligeholde og forbedre tyngdepunktet, så katten træet ikke bliver top tunge; og forudsat at skabet er solidt og sikkert kan tage vægten af den kat træ. Heldigvis røret af kradsetræ var bare den rigtige størrelse til at glide over det træ, jeg ønskede at bruge, så alt jeg havde at gøre, var at skære dem begge til størrelsen (til pænt fit mellem base og nederste platform), og skru den fast træ til sted, fra top og bund.

Derefter at bygge op fra der jeg tilføjede sidet stykker og så det nederste sidste; at skrue det hele fast på plads, så jeg fortsatte. Lim på plads, store mængder krydsfiner og sørg for døren vil åbne over for det. Specielt på grund af deres højde nogen belastning udøvet på toppen af kat træet vil anvende en stærkere energi, kraft ved foden af træet, som vil løsne de skruer, der gør hele strukturen farlige; der henviser til, at hvis det er boltet ned, sikker på det en base enhed, som descried i denne artikel, så det bliver boltet ned. I modsætning til den platform, jeg var udskifte base fra de oprindelige kradsetræ stadig havde skruet montering solidt fast i MDF.

For en sikkerheds katten træet skal være boltet, at bruge coach bolte, og ikke bare skruet ned. Jeg boret et 10 mm hul i centrum af metal-pladsen for at tage bolt og en 4mm hul i hvert hjørne af metal, så det kunne være skruet fast til undersiden af udskiftning platform, som vist på billederne nedenfor. Og med lidt fantasi tager det lidt længere og gøre det til en aktivitet i centrum. Men det blev bygget for tæt på Coney Island, som trak lidt væk, hvad lånere han engang havde Steeplechase Parken åbnede.