Bedste gaming-pc

Der er et par muligheder, hvis du vil have den bedste spilcomputer til dig. Gaming-pc’er, der er de bedste, er udstyret med de mest avancerede grafikkort og har SSD’er af høj kvalitet. De er også prissat rimeligt. Færdigbyggede modeller er stadig tilgængelige, men markedet er hårdere end nogensinde. Der er mange overkommelige muligheder, herunder forudbyggede modeller og systemer, der er lavet af en producent eller specialbygget. Dette er vores bedste valg.

Dell G5 er den mest overkommelige spilcomputer. Dell G5 er en lille gaming-pc med mellemtårn, der kan køre de fleste spil ved mellemstore og høje indstillinger. Det er også meget nemt at opgradere. Der er flere porte til at forbinde eksternt lager og perifert udstyr. Dette omfatter harddiskbure og M.2 2280-slots. Spilcomputeren kan også prale af en stor mængde RAM. Du kan også tilføje op til seks lagerenheder til denne spil-pc.

Corsair Vengeance I7200: Denne gamingcomputer fra Corsair har fantastisk RGB-belysning, sidepaneler lavet af glas og stille blæsere. Dette system er ideelt til spillere, der leder efter et spilvenligt produktivitetsværktøj de bedste gamer pc’er på markedet – endda på afbetaling. Det er også meget overkommeligt, hvilket gør det til en fremragende værdi. Acer Predator Orion 3000 er en fantastisk spilcomputer. Det er overkommeligt og har kraftfulde komponenter, der gør det til en af de mest populære spilcomputere.

HP EliteBook 8540p Gaming PC: EliteBook 8540p er en anden overkommelig spilcomputer. Det leveres med en dedikeret GPU og gratis jordforsendelse til Nordamerika. HP Express-forsendelse er tilgængelig for yderligere besparelser. Glem ikke garantien. HP yder 1 års begrænset garanti og 30 dages pengene-tilbage-garanti. Der er masser af spil-pc’er, der er råd til dem med begrænsede budgetter.

Corsair One i300 Gaming PC: Denne spilcomputer ligner en konsol. Det er lidt mindre og lettere end Xbox Series X. Den er lavet af metal og leveres med en Intel Core i9-12900K CPU, Nvidia GeForce RTX3080 Ti GPU og 64 GB DDR5-hukommelse. Det har også en 2TB NVMe PCIe Gen4 SSD. Det er ekstremt kompakt og støjsvagt med en børstet aluminiumsfinish. Dette er et godt værktøj til begyndere.

Cyberpower Gamer Xtreme, en fantastisk spilcomputer under $ 1.000, er et godt valg. Cyberpower GamerXtreme kan endda opgraderes til VR, så det er nemt at få nye VR-headset senere. Du kan nemt opgradere din computer, så du kan spille de nyeste spil uden besvær. Det er også overkommeligt og kompatibelt med VR.

En spilcomputer vil køre dig omkring $ 700 til $ 1.000. De mest kraftfulde modeller leveres med en kerne i3-processor eller i5 CPU, Nvidia 1660T GPU og 8 til 16 GB RAM. De nyeste gaming-bærbare computere med avanceret grafik kører de mest krævende spil for dem med et større budget. Det er en smart idé at starte din søgning efter en spilcomputer med det samme, hvis du leder efter en.