Finansielle Express Er Nu På Telegram

Hvis butikken kredit er ikke ønskes, en refusion mindre shipping omkostninger og udsætning gebyrer vil blive anvendt. Alle vender tilbage, vil der blive opkrævet et returneringsgebyr på 25% ved køb over $750, 30% for køb under $750) ELLER kunder kan vælge at modtage en 50% af købsprisen som butik kredit, god mod fremtidige indkøb hos os i op til 6 måneder fra tilbagebetaling dato. De er en god løsning til mindre lokaler og gør det muligt at gemme en masse af elementer under sengen. Du vil finde et stort udvalg af udstyret soveværelser til rådighed i alle former for interessante og smukke designs og stilarter til at hjælpe dig med at opbygge en vidunderlig atmosfære i den plads, du har. Spar dig selv dyrebare plads ved at sove bunk-stil, med den nederste halvdel af din seng dygtigt udnyttet som en garderobe, komplet med skinne og hængende skuffer. Fra alle plast til halvdelen lærred, halvdelen af plast, tasker er en af de bedste måder at holde din elementer praktisk og synlig.

English: Interior of Winterbourne House. Main bedroom. Double bed, chest of drawers with mirror, wardrobe and bedside table. Date 2 March 2016, 10:08:47 En af de mest ofte overset måder at organisere tingene er under sengen til opbevaring. Standard Curbside Leverance En leverance person. Eventuelle ekstra udgifter i forbindelse med udarbejdelse og levering af returnere varer (pakning materialer, sætte varer på paller, at leje ekstra levering person) er ikke-refunderbart. Vi har tilbyder den højeste kvalitet af træ og materialer, samt en bred vifte af valg i materialer, overflader, møbler, og hardware. Fremskyndet Fragt Vi tilbyder hurtig levering, garanteret i 7-10 arbejdsdage. Fragt tid er genstand for ændringer afhængigt af lager tilgængelighed. Standard ordrer/På Lager: 1-4 uger Små emner: 1-2 uger Møbler: 3-4 uger Restordre elementer: 6-8 uger, Custom/Special Ordrer: 3-6 måneder, afhængigt af den grad af tilpasning Internationale Ordrer: Vær opmærksom på, at mens vi skibet ud internationale ordrer i gang citerede, forsendelser kan blive forsinket på grund af Told/Clearance. Vær opmærksom på, at mens vi skibet ud internationale ordrer i gang citerede, forsendelser kan blive forsinket på grund af Told/Clearance.

Du kan være tilgængelige for transportøren til at kontakte dig med henblik på at etablere en leveringsdato inden for denne tidsramme. GRATIS Kontinentale USA 48 stater (bortset fra Hawaii, Alaska, på øer og i fjerntliggende områder.) Leveringstid Anslået fragt tid fra modtagelse af betaling til levering. Køber er ansvarlig for tilbagevenden shipping gebyrer tilbage til vores lager, Hvis fragt pick up er nødvendige, Køber er ansvarlig for at få varen uden. Internationale ShippingIf du bor uden for det kontinentale Usa, kontakt os venligst for en fuld shipping citat, og omfatter følgende: Fuld Shipping Adresse, Land, alle oplysninger vedrørende din bolig (lejlighed, trapper, overfyldt by, osv). Følgende elementer kan ikke fremskyndes: Brugerdefinerede Ordrer, restordre elementer, ekstremt skrøbelige genstande, bestemte producenter, og internationale leverancer. Pris Match Bedes du kontakte os for at anmode om en pris match og indeholde følgende oplysninger: konkurrentens hjemmeside, som er identisk vare fra legitime sælger, og offentliggjorte pris for kontrol.

Ompakke element og sende det tilbage til os. Forsikring læs vores komplette Forsikring 30 Dages-Penge-Tilbage Garanti, Hvis du er utilfreds med dit køb eller anden grund, kan du returnere det inden for 30 dage. Det virkelig er usædvanligt værdifulde at få 3 skraldespande i, som til placering af genstande, der ikke kan gå direkte tilbage i skabet. I virkeligheden, det er bestemt ikke skjult for dig, der er den vigtigste grund til at få det organiseret! De kan kræve din hjælp til store/overdimensionerede elementer. Varer bestilt sammen kan sendes separat ved sjældne lejligheder. Butikken kredit vil kun blive anvendt til varer af samme eller større værdi.

Enhver forælder ved, at det er vigtigt at finde en måde at gemme alle dine childs “ting”. Vi er i stand til at gengive alle udgåede produkter, svært at finde produkter, eller dem, der er ikke længere tilgængelig andre steder. Derfor, der er så mange forskellige typer møbler at danne en kids room design, der rører deres mæthed niveau. Det er fordi lyset af rummet afspejler ikke på den overflade, klik dig over på hjemmesiden der giver øjen-problemer for dit barn såsom trætte øjne. King Bed (N/S i prisen): 130x90x29 Moderne 5 PC Soveværelse Sæt ,Valnød Soveværelse Suite med Lys Brun Læder Hovedgærde og Fodspark. Cal King (14) Senge Dag Senge Priscilla Traditionelle værelse med Queensize-seng Sat Lys Nødlidende Brun Nye Spec Stylet Ontario 5-pc E. King Soveværelse Sat i fransk Kirsebær.,Royale Lys Plakat King Baldakin 6pc Soveværelse 2 Night Stands w marmorplader & Bænk Wilshire 5-pc-Cal-King Soveværelse Sæt, Seng, 2 Sengelamper, Gentleman ‘ s Bryst,, Vaughan Udstråling 6 stykke Dronning, Soveværelse Sæt (Valnød King Træ), Møbler, Privat Brand Lineær Lys Valnød-Farvet Kommode.