Før køb inspektion

Skal du gøre din egen før køb inspektion? Ja og nej. Ja, bør du undersøge et hus, før du skriver et tilbud på det. Derefter skal du sætte en inspektion uforudsete klausul i tilbuddet, og ansætte en professionel inspektør. Hvorfor gøre begge dele?
Gør din egen inspektion kan hjælpe dig med at få en bedre deal. Hver halvtosset rude eller utæt toilet du kan finde er en forhandlende punkt. Du ser, du bare kunne gøre en lav tilbud, men en sælger er mere tilbøjelige til at acceptere dit tilbud, hvis du har grund til at det er lavere. Faktisk skal du vedlægge en liste over dine bekymringer til tilbud, som en forklaring og begrundelse for din pris.
Bruge en liste, som du går gennem huset. Ved hjælp af et hjem inspektion tjekliste holder dig fra glemte ting. Du behøver ikke at kende forskellen mellem 12-gauge og 14-gauge ledninger, eller blive en ekspert på alle byggefagene, så nyttige, som dette ville være. Bare bruge hvad du gør ved, og gøre en note hvis noget ser “underligt” eller “lugter sjovt.” Bagefter kan du få en professionel inspektøren tage et nærmere kig.
Betale for en professionel før køb inspektion. Medmindre du virkelig vide en masse, kan det spare halsen økonomisk. En af mine bekendte lige opdaget at den hus han lavet et tilbud på var næsten håb, fordi deres var så meget termite og andre skader. Han bakket ud af handlen, og i betragtning af titusinder af skader han ikke havde planlagt på jeg tror ikke, han beklager de $300 han tilbragte på inspektioner.
Gøre en walk-through inspektion selv, med alle midler. Netop også sætte denne klausul i kontrakten giver dig mulighed for at have professionel inspektion også. Nu, hvordan vælger du den rette person til at gøre kontrollen? Omhyggeligt.
Før køb inspektion – at vælge en inspektør
For særlige inspektioner, der er sædvanlige i dit område, kan du stole på mest velansete virksomheder. Termite kontrol er normen her i Tucson, for eksempel, og det er billigt at få en udført af en pest kontrol selskab (de håber at få job, hvis der er termitter til udryddes). Hvis taget har åbenlyse problemer, kan du få en Tagdækker til at tage et kig og give dig en specificeret tilbud.
For generelle pre-køb inspektioner, men det ikke så nemt at leje den rigtige person. I mange stater er det relativt let at få licens til generel hjem inspektion. Hvad du virkelig ønsker, er imidlertid ikke nogen at læse de rigtige bøger og bestået en test, men en inspektør med virkelige livserfaring. Ideelt, du ønsker en tidligere builder eller håndværker, der har reel erfaring med alt fra el-arbejde til tagdækning til VVS og meget mere.
Du ønsker at vide, hvad der er galt, men du også ønsker at vide, hvad det vil koste for at løse disse problemer. Ikke alle inspektører vil have disse oplysninger for dig. Spørge, om de kan give du skøn til at reparere problemer de finde, om end kun i form af en række af de mulige omkostninger. Du kan igen forhandle prisen baseret på hans resultater. Du kan ringe i entreprenører til at få citater på store problemer, men du skal i det mindste ved, at der er store problemer, og en god inspektør bør være i stand til at fortælle dig.
At opsummere: gøre din egen walk-through inspektion, derefter hyre en professionel. Spørg om deres erfaringer. Spørge, hvis de kan konstatere anslåede omkostninger ved siden af problemer, der findes. Hvis du ønsker at lære mere, spørge hvis måske du kan tag langs for inspektion. Disse ting, og du har en grundig før køb inspektion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.