Håndtering af gæld i 2005

Gælden er et problem, der stadigt stigende i vores samfund i dag. Tilbud for kreditkort kommer i mailen der sker oftere og oftere, renten opført lav og låne penge synes at være den “smarte” ting at gøre på tidspunkter. Men det lader til, at gå ind i gæld er ikke så god en idé efter alle, og nu mange mennesker er stressede for at komme ud af gælden.
Er du fanget i gæld dig selv? Heldigvis er der trin, du kan tage for at få dig ud af gæld.
1. gøre lister. Finde ud af, hvad du ejer, og finde ud af, hvad du skylder. Tage, hvad du skylder, og sætte de store gæld på toppen af listen. Afbetale gæld vil først reducere mængden af interesse, som du debiteres. Når der er betalt, kan du derefter gå videre til det næste element på listen og så videre.
2. må væk med alle kreditkort. Der er ingen men’er, bare slippe af med dem. Ikke rulle over saldi, nogensinde. Afbetale dem og slippe af med dem. Kalde kreditkortselskaber og fortælle dem at lukke op kontiene.
3. Lav en udgiftsplan eller en finansieringsplan, hvis du vil. At komme ud af gælden er så vigtig som opholder sig ud af gælden, og det kræver en finansieringsplan, som vil tillade dig at leve inden for din indkomst. Også, det er ikke tilstrækkeligt at simpelt hen skabe en finansieringsplan. Stikning til det er den eneste måde dette kan vise sig fordelagtigt.
4. se dit hjem egenkapital. Det har ikke lighed med det ene formål at købe nye møbler og gå ud at spise et par gange. Være intelligente og ikke misbruger dette.
5. Vær ikke bange for at få hjælp, hvis du har brug for det. Mange mennesker ikke kan simpelthen styre deres udgifter. Den bedste ting at gøre, hvis du er i denne tilstand er at erkende problemet, hvis den findes, holde dig ansvarlig, og bede andre om hjælp, hvis det er nødvendigt.
Gøre disse ting bør hjælpe flere mennesker være på rette vej til at komme ud af gælden. Gæld kan være en skræmmende og risikable ting, er det kun nødvendigt at være klog og håndtere ting godt. Amerikanerne er overvældet med næsten halvdelen af en trillion dollars i gæld, med halvdelen af dem passing off gæld fra et kreditkort til en anden, blot at holde sig fra nogensinde at skulle betale gælden. Må ikke være en statistik, administrere din økonomi og tilbringe intelligent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.