Mangler du nyt tag på huset?

Dit hus’ facade og tag er vigtige af flere grunde. For det første holder en god facade og et solidt taf dit hus sundt, så du og din familie kan bo i boligen uden problemer med for eksempel fugt, dannelse af svamp og træk. For det andet gør en velholdt facade og tag også, at din bolig ser smuk og indbydende ud. Det har den klare fordel, at du gerne vil være i huset, når du kommer hjem fra arbejde. Der er dermed flere grunde til, at du bør passer godt på din bolig. Trænger dit tag derfor til at blive ordnet eller lagt om, bør du ikke tøve for længe – hverken for dig, din familie eller dit hus’ skyld. Men nyt tag kan være en dyr affære, og hvor skal du skaffe pengene til projektet? Hvis du ikke har kunnet spare op til det nye tag, kan du undersøge dine lånemuligheder på voreslån.dk/laan-penge/.

Giv din familie et flot og solidt tag

Et godt tag er vigtigt for din og din families trivsel og livskvalitet. Hvis I bor i et hus med alt for mange problemer, hvor nogle endda kan gå hen og blive sundhedsskadelige, kan det have store konsekvenser både nu og i fremtiden. Derfor er det vigtigt, at I får lagt et nyt tøj, hvis det gamle ikke har flere år tilbage i sig. Derudover kan du med et nyt tøj nemlig løfte dit hus’ stilmæssige løft med et nyt tag. På den måde kommer din bolig i langt højere grad til at afspejler hvem du og din familie er. Det rigtige tag har dermed også en stor betydning for dit hus’ fremtoning.

Et tag kan dog også koste en del at få lavet. Du bør derfor overveje, hvordan du bedst kan skaffe pengene til projektet. Spørg derfor dig selv, om det er mest realistisk:

  • At låne pengene
  • At spare pengene op selv

Du kan blandt andet undersøge muligheden for at optage et lån på Simbo. Hvis du derimod tænker, at huset først skal have lavet tag om flere år ude i fremtiden, kan du også starte en opsparing. Hvis du har flere år til at spare op, er det den sikreste løsning. Denne mulighed kommer dog an på, om dit tag kan holde til at vente så længe. Du må derfor bedømme projektet og overveje, hvor meget det vil komme til at koste.